Προφίλ

profil-stavrakidis

Γραφεία «Stavrakidis A.E» – Έδεσσα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Αντώνιος Σταυρακίδης Α.Ε. δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των κατασκευών από το 1992, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις <<με το κλειδί στο χέρι>> στην κατασκευή επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.

Ο επικεφαλής Αντώνιος Σταυρακίδης σπούδασε και μετεκπαιδεύτηκε στην Ιταλία και τη Γαλλία και πολύ σύντομα κατάφερε να καθιερωθεί στο χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνοντας μεγάλα έργα από τα αρχικά στάδια του σχεδιασμού ως τις τελευταίες λεπτομέρειες του εξοπλισμού τους. Κάθε βήμα μέχρι να γίνει πραγματικότητα, το αναλαμβάνει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Αντώνιος Σταυρακίδης Α.Ε.

Ο Όμιλος ως κάθετη μονάδα με μεγάλες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη πόλη της Έδεσσας του Νομού Πέλλας, εκτελεί έργα σε όλη την Ελλάδα και διατηρεί κατεξοχήν προσωπικό χαρακτήρα. Έχει κατασκευάσει, εξοπλίσει, ή ανακαινίσει πληθώρα κτιρίων σε όλη την Ελλάδα. Αποτελείται από τις εταιρείες «ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ Α.Ε.» μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή, «CONTRACT A.E.», εξοπλισμός επαγγελματικων χώρων, ηλεκτρονικός εξοπλισμός και «NEW CLASSIC», εισαγωγές επίπλων.

Η πρωτοπορία, η διαφορετική αισθητική άποψη και ο δημιουργικός εντυπωσιασμός βρίσκουν ιδανικές αντιστοιχίες στην αξεπέραστη ποιότητα και τον απόλυτο ορισμό στην εργονομία.

Οι Πελάτες μας