Γυψοσανίδες

Χρησιμοποιείται σε γενικές εφαρμογές για την κατασκευή κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών, τοίχων και σε εσωτερικές επενδύσεις εξωτερικών τοίχων.
Χρησιμοποιείται σε κατασκευές υψηλών απαιτήσεων πυράντοχης. Ο πυρήνας τους περιέχει ορυκτές ίνες και πρόσμικτα που δίνουν στην γυψοσανίδα ιδιαίτερη αντοχή στη φωτιά.
Χρησιμοποιείται σε χώρους υψηλής υγρασίας. Το χαρτί τους περιέχει μυκητοκτόνο ουσία και ο πυρήνας τους είναι επεξεργασμένος με πρόσμικτα που μειώνουν σημαντικά την υδροαπορροφητικότητα τους.
Χρησιμοποιείται σε χώρους που απαιτούν αυξημένη παθητική πυροπροστασία και αντοχή στην υγρασία.

Οροφές

Τα συστήματα οροφών αποτελούνται από κανονικές ή γαλβανισμένους μεταλλικούς οδηγούς οροφής, εξαρτήματα όπως βίδες, αναρτήσεις, συνδετήρες και γωνιόκρανα, καθώς και υλικά αρμολόγησης και φινιρίσματος. Η εφαρμογή των οροφών είναι απλή, γρήγορη και χωρίς αρμούς, ενώ προσφέρει σταθερότητα, άριστη ηχομόνωση και βελτιωμένη ακουστική.
Οι αντανακλάσεις του ήχου μέσα σε αίθουσες που οι επιφάνειες τους περιβάλλονται από σκληρά, λεία ανακλαστικά υλικά, όπως υαλοπίνακες, πλακίδια καταστρέφουν την ακουστική του χώρου. Επιφάνειες τοίχων και οροφών επενδυμένες με διάτρητες γυψοσανίδες.
Γυψοσανίδες με ποικιλόμορφα διάτρητα σχέδια προσφέρουν διαφορετικές ακουστικές ιδιότητες. Διατίθενται γυψοσανίδες με κανονική, διαγώνια και ακανόνιστη διάτρηση.
Οι πυράντοχες γυψοσανίδες έχουν μικρό βάρος, μεγάλη ελαστικότητα και μεγάλη ανοχή. Παρέχουν θερμομόνωση, υψηλή πυράντοχη και ιδανική τελική επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο, ταπετσαρίες ή πλακίδια.

Διακοσμητικές Οροφές

 1. Οροφές με πτυχωτές λωρίδες
 2. Κρυφός φωτισμός με τόξο 90Ο
 3. Κυματοειδής Οροφή
 4. Κλιμακωτή Οροφή με κρυφό φωτισμό
 5. Θόλοι

Μεταλλικά Προφίλ

Τα προφίλ προορίζονται για την κατασκευή μεταλλικού σκελετού σε τοίχους και οροφές.

Τοιχοποιίες

 1. Standard τοιχοποιίες
 2. Πυράντοχη τοιχοποιία
 3. Ηχομονωτικές τοιχοποιίες
 4. Τοιχοποιία υψηλής αντοχής
 5. Επενδύσεις τοίχων και φρεατίων Η/Μ εγκαταστάσεων

Ειδικές Κατασκευές

 1. Συστήματα ακτινοπροστασίας
 2. Πυράντοχες επενδύσεις
 3. Επενδύσεις καλωδιώσεων
 4. Επενδύσεις αεραγωγών
 5. Ηλεκτρομαγνητική προστασία

Ειδικά εξαρτήματα

 1. Αναρτήσεις ειδών Υγιεινής
 2. Θυρίδες επισκέψιμες

Επεξεργασία Επιφάνειας

 1. Αρμολόγηση Γυψοσανίδων
 2. Στεγανοποίηση

Πλάκες Οροφής

Οι οροφές είναι απόλυτα σημαντικό να συνυπάρχουν αρμονικά με τον άνθρωπο και να παρέχουν ταυτόχρονα την καλύτερη , δυνατή τεχνική επίδοση σε κάθε περίπτωση.

Ειδικές Γυψοσανίδες

Συμπαγής δομική πλάκα γύψου και ινών σελουλόζης με μεγάλο ειδικό βάρος , σκληρή επιφάνεια και υψηλές αντοχές. Χρησιμοποιείται σε χώρους που απαιτούν αντοχή στα κτυπήματα.
Ειδικές δοκιμές γυψοσανίδες που ανταποκρίνονται στις πιο σκληρές απαιτήσεις παθητικής πυρασφάλειας.Ο ειδικός πυράντοχος πυρήναστους έχει βάση το γύψο και τον περλίτη και περικλείεται από άκαυστο υαλούφασμα.
Γυψοσανίδες με κυκλική, τετράγωνη ή ακανόνιστη διάτρηση.
Γυψοσανίδες υψηλής πυκνότητας για εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις ηχομόνωσης.
Γυψοσανίδες με χαρτί επενδυμένο με ανθρακονήματα για χώρους προστατευόμενους από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Γυψοσανίδες με εργοστασιακά επικολλημένο φύλλο μολύβδου σε πάχη από 0,5 έως 3,00mm για τοιχοποιίες και οροφές σε χώρους όπου απαιτείται ακτινοπροστασία.
Γυψοσανίδες Εργοστασιακά, λοξά διαμορφωμένα και τα τέσσερα άκρα τους ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη αρμολόγηση.

Οι Πελάτες μας