Θερμοσίφωνες

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε και μια μεγάλη γκάμα από θερμοσίφωνες όπως:

Οι ηλεκτρικοί ταχυθερμοσίφωνες –ταχυθερμαντήρες είναι θερμοσίφωνες που ζεσταίνουν το νερό την στιγμή που το χρειαζόμαστε σε αντίθεση με τους θερμοσίφωνες που ζεσταίνουν το νερό νωρίτερα.
Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελείται από ένα μπόιλερ-καζανάκι-δεξαμενήή αποθήκευσης ζεστού νερού που σχεδόν πάντα διαθέτει και ηλεκτρική αντίσταση για να λειτουργεί με το ηλεκτρικό ρεύμα .Δηλαδή μπορεί να θερμανθεί το νερό μέσω ηλεκτρικής ενέργειας και μέσω ηλιακής ενέργειας .
Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη αναλόγως την χωρητικότητά τους σε νερό και ξεκινούν από 5 και φτάνουν έως και τα 120 λίτρα.
Οι θερμοσίφωνες αερίου διακρίνονται σε θερμοσίφωνες αερίου τύπου ταχυθερμαντήρα-ταχυθερμοσίφωνα, σε θερμοσίφωνες αερίου τύπου μπόιλερ και σε λέβητες θερμοσίφωνες αερίου τύπου ταχυθερμαντήρα-ταχυθερμοσίφωνα.
Εγκατάσταση θερμομπόιλερ μονής (ηλεκτρικός θερμοσίφωνας )διπλής και τριπλής ενέργειας .Τα μπόιλερ –θερμομπόιλερ μικρής 80-160 λίτρα ή μεγάλης χωρητικότητας 160-200 λίτρα και πάνω παρέχουν ζεστό νερό μέσω ηλεκτρικής αντίστασης ή μέσω καλοριφέρ ή ηλιακού συλλέκτη.

Οι Πελάτες μας